Vitalie Cojocari

Vitalie Cojocari
Jurnalism TV

Biografie

Vitalie Cojocari are o experiență în jurnalism de 20 de ani. Și-a început cariera la Chișinău, în Republica Moldova. A muncit în agenție de presă, ziar, radio, dar și-a dorit să facă și televiziune. Așa că s-a specializat în acest tip de jurnalism încă din facultate.

Este licențiat în Jurnalism și Științe ale Comunicării. După ce și-a terminat studiile universitare la Chișinău, în 2006, a început un master în producția multimedia audio-video la Universitatea din București. Și-a scris disertația de masterat despre blogurile românești din acea perioadă. Atunci a început să scrie un blog, dar apoi a devenit activ pe rețelele sociale, unde a adunat o comunitate de peste 70 de mii de oameni interesați de subiectele de actualitate despre care scrie zilnic.

În paralel cu studiile de masterat și-a continuat cariera în televiziune. În 2012 a fost unul dintre câștigătorii concursului Reporter European pentru o serie de reportaje despre infrastructura României.

Vitalie este implicat în cursuri de instruire a jurnaliștilor din România și din Republica Moldova, dar și în cursuri de comunicare pentru cei care vor să-și îmbunătățească nivelul profesional.

Acest site folosește cookies

Am înțeles