ȘSAJ anunță cea de-a doua etapă de admitere pentru anul de studii 2019-2020

ȘSAJ anunță cea de-a doua etapă de admitere pentru anul de studii 2019-2020

Vrei să faci jurnalism de calitate? Ai dorit să depui dosarul la Școala de Studii Avansate în Jurnalism în prima etapă de admitere, dar nu aveai diploma de Licență, sau pur și simplu nu ai reușit? Avem o veste bună pentru tine. De azi începe etapa a doua de admitere la cele mai bune studii în jurnalism din țară. Depune dosarul în perioada 15 iulie – 12 august 2019 și învață meseria de jurnalist de la A la Z în doar 10 luni, de la cei mai buni instructori.

Oferă-ți șansa de a participa, de exemplu, pe lângă cursurile de cea mai înaltă calitate, adaptate la cele mai noi tendințe tehnologice și de conținut, (și) la o vizită de documentare în Germania. Cei mai motivați studenți ai ȘSAJ, interesați de tematica europeană, dar și de rolul și locul societății civile în consolidarea democrației europene, vor putea participa în proiectul „Europa în vizor: rețeaua moldo-germană de jurnaliști pornește online!”, proiect finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Germaniei. Timp de o săptămână vei putea căuta/solicita informații, investiga și/sau intervieva diverse surse despre un subiect legat de Politica Europeană de Vecinătate și societatea civilă, dar și de relațiile dintre Republica Moldova și Germania, iar la întoarcere în țară, vei ambala datele colectate într-un material jurnalistic redactat în limba engleză și publicat pe platforma https://www.europe-in-sight.eu/.  

 

Selectarea candidaţilor se face în baza dosarului care va cuprinde:

  • CV-ul
  • Formularul candidatului (care poate fi descărcat AICI)
  • Un eseu pe o temă la alegere/articol publicat (dacă există)
  • Copia diplomei de studii superioare/medii de specialitate sau un certificat care să confirme că sunteți student(ă) în ultimul an de facultate
  • Copia buletinului de identitate

Toate detaliile referitoare la procesul și criteriile de admitere le găsești accesând rubrica „Admitere” de pe site-ul Școlii.

De asemenea ne poți urmări pe Facebook și Instagram.

Tel. de contact: 022 92 94 40, 068 355 570 (Ghenadie Râbacov, coordonator academic)

email: grabacov@scoaladejurnalism.md

 

Vino la ȘSAJ – Școala TA de Jurnalism!   

Acest site folosește cookies

Am înțeles