10 motive pentru care să vii la ŞSAJ...

10 motive pentru care să vii la ŞSAJ...
  1. Școala de Studii Avansate în Jurnalism (ŞSAJ) este cel mai bun proiect de acest gen din Republica Moldova. Nu există unul la fel sau comparabil.
     
  2. Lucrezi cu greii presei de la noi. Toți sunt implicați în acest proiect pentru tine, profită de ei timp de 10 luni și „fură” meserie, pentru că ai de la cine „fura”.
     
  3. Regim de redacție. Nu teorie, cu asta te-ai jucat la facultate. La ŞSAJ ai 10 luni de muncă practică, pe teren, cu reportofon, cameră și tot de ce ai nevoie.
     
  4. Produsele tale le poți publica în mass-media de la noi. Ai grijă să fie destul de bune și la sfârșitul proiectului te pomenești cu un portofoliu frumușel.
     
  5. Şcoala îți oferă o paletă întreagă de cunoștințe, astfel încât să poți munci la ziar, radio sau televiziune după.
     
  6. Training-urile organizate de școală sau oportunități de participare la unele evenimente, în calitate de student ȘSAJ, pentru dezvoltare personală.
     
  7. Cluburi de discuții săptămânale, cu reprezentanții organizaţiilor internaționale, jurnaliști, oficiali de stat şi experți. Anul ăsta am fost vizitați inclusiv de reprezentanții Facebook.
     
  8. Certificatul de absolvire al ȘSAJ este una dintre cele mai bune recomandări de pe piață.
     
  9. Vei avea parte de nişte colegi mi-nu-naţi !... smiley Or, Şcoala este un nucleu de oameni creativi, energici şi implicaţi. Astfel, la Şcoala vei avea cu cine munci cot la cot, dar şi cu cine concura.
     
  10. Și, nu în ultimul rând, ȘSAJ este unul din puținele proiecte care oferă o șansă fiecărui student să fie angajat imediat după absolvire.

    Nicu Guşan, absolvent ŞSAJ

Acest site folosește cookies

Am înțeles