Certificate de absolvire pentru studenții din Promoția a 18-a

Certificate de absolvire pentru studenții din Promoția a 18-a

Curiozitatea față de jurnalism sau dorința de a face o schimbare i-a adus la Școala de Jurnalism din Moldova în urmă cu jumătate de an. Atunci, abia au început să înțeleagă ce înseamnă această meserie. Din septembrie anul trecut, au frecventat aproape 20 de cursuri. Școala de Jurnalism din Moldova le-a oferit toate instrumentele necesare pentru a avea abilitățile unui jurnalist: documentare, scriere, fact-checking, filmare și editare audio/video și lista poate continua. I-au avut în calitate de instructoare și instructori pe jurnaliști cu nume notorii din Republica Moldova și România. 

Mulți dintre studenți s-au remarcat în cadrul stagiului de practică în redacții și atunci când au realizat materiale jurnalistice complexe. Puțini jurnaliști începători se aventurează, la fel ca ei, să înceapă investigații jurnalistice sau să realizeze documentare radio, de exemplu. 

Astăzi, le-am înmânat certificatele de absolvire a Școlii de Jurnalism din Moldova. Însă drumul până a deveni un jurnalist cu experiență este destul lung. De aceea, trebuie încurajați și susținuți.

Acest site folosește cookies

Am înțeles