Ilinca Televca, a treia finalistă a concursului de proiecte la finalul cursurilor de Podcasting și Storytelling Video

Ilinca Televca, a treia finalistă a concursului de proiecte la finalul cursurilor de Podcasting și Storytelling Video

Prin seria de materiale video pe care urmează să le realizeze, Ilinca Televca, storyteller la Oameni și Kilometri, își propune să aducă în prim-plan subiectul incluziunii și drepturile comunității LGBTQ+. Scopul vizat este să combată stereotipurile și să susțină valorile fundamentale umane, promovând astfel non-discriminarea, egalitatea și libertatea. 

Mă simt entuziasmată. Simt că am pe umerii mei un soi de responsabilitate și asta înseamnă că voi fi motivată să realizez ideea mea până la capăt”, a menționat Ilinca. 

Concursul de proiecte a fost organizat la finalul cursurilor de Podcasting și Storytelling Video, participând 15 cursanţi şi cursante, care au fost instruiţi şi ghidaţi de către instructorii Şcolii de Jurnalism din Moldova. Rezultatele concursului au fost anunțate în data de 8 decembrie. 

Juriul a selectat trei proiecte câştigătoare, iar autoarele acestora au primit câte 3.000 de euro care vor fi investiţi pentru dezvoltarea şi continuarea lor. Din componenţa juriului au făcut parte Raban Richter, secretar II la Ambasada Germaniei, Maia Metaxa, directoarea Şcolii de Jurnalism din Moldova, Galina Vasilieva, editor-şef Newsmaker, Ludmila Bogheanu, absolventă şi fostă coordonatoare academică a Şcolii de Jurnalism din Moldova, în prezent cofondatoare UNBOX Communications şi Vasili Braga, directorul executiv al Asociaţiei COR, Mediacor.

Cursurile de Podcasting și Storytelling Video au fost concepute de Școala de Jurnalism din Moldova în parteneriat cu DW Akademie. Le dorim mult succes tuturor participanților implicați în acest proces creativ și educativ!

Acest site folosește cookies

Am înțeles