Interes din partea Ministerului german pentru Cooperare Economică și Dezvoltare și Ambasadei Germaniei în Moldova pentru Școala de Jurnalism

Interes din partea Ministerului german pentru Cooperare Economică și Dezvoltare și Ambasadei Germaniei în Moldova pentru Școala de Jurnalism

O întâlnire cu adevărat memorabilă, au spus, la final, membrii delegației, care au interacționat, cu această ocazie, și cu absolvenți ai Școlii din diferite promoții.

Pe lângă faptul că au vizitat în premieră Școala de Jurnalism din Moldova, oaspeții au rămas impresionați de modul ingenios în care au putut să se cunoască reciproc.

„Pentru a înțelege mai bine provocările cu care se confruntă jurnalismul autohton, am apelat la o serie de jocuri și metode interactive de educație non-formală pe care le practicăm aici, la Școala de Jurnalism din Moldova”, a menționat Maia Metaxa, directoarea instituției.

Vizita reprezentanților BMZ și Ambasadei Germaniei are loc pe fondul diversificării continue a cursurilor și instruirilor pe care Școala de Jurnalism din Moldova le realizează în parteneriat cu Deutsche Welle (DW) Akademie.

Train The Trainers este cel mai nou program străin de succes pe care Școala de Jurnalism din Moldova îl realizează special pentru instructorii săi, al doilea an consecutiv.

Metodele și tehnicile de predare inovatoare vor fi împărtășite cu fiecare cursant în noul an de studii - Promoția a XIX-a.

Admiterea 2024 a început la 5 iunie. Înregistrarea în primele 10 zile îți oferă o reducere de 30% pentru programele Audio și Video în anul de studii 2024-2025. 

În doar ȘASE LUNI (septembrie-martie) te vei descoperi, te vei transforma, îți vei modela personalitatea și vei cuceri noi culmi.

Școala de Jurnalism din Moldova te ajută să-ți construiești o carieră în jurnalism și să fii vocea generației tale care poate face diferența.

Acest site folosește cookies

Am înțeles