Lansăm Podcast Fest - primul festival al podcasturilor din Republica Moldova

Lansăm Podcast Fest - primul festival al podcasturilor din Republica Moldova

       Într-o singură zi (sâmbătă, 28 septembrie), timp de opt ore, la primul Podcast Fest vei face schimb de idei, vei afla cele mai bune practici și ultimele tendințe în podcasting.

      Organizat de Școala de Jurnalism din Moldova, în parteneriat cu Deutsche Welle (DW) Akademie, evenimentul este dedicat podcasterilor, jurnaliștilor, creatorilor de conținut și tuturor celor care au idei de podcast, dar pentru realizarea cărora au nevoie de sprijin și încurajare.

       Patru sesiuni interactive vor fi moderate de experți locali și internaționali, certificați DW Akademie. Pentru toți cei dornici să afle cum să facă un podcast de succes am pregătit, între altele:

- Live Podcast Session - primul podcast ce va fi realizat în direct în Republica Moldova;

-  Tombolă pentru a câștiga un MethodKit: ABC-ul unui podcast reușit - instrument didactic elaborat de DW Akademie și folosit la toate trainingurile despre podcast din lume.

       Vino să fii parte din sărbătoarea mondială #internationalpodcastday, marcată în fiecare an la 30 septembrie.

         Înscrie-te aici https://bit.ly/4fWaTxS, pentru a-ți rezerva un loc. Participarea este gratuită.

         Pentru a promova și a dezvolta industria podcastului în Republica Moldova, Școala de Jurnalism, susținută de DW Akademie, a lansat în 2023 cursul Podcasting, cu scopul de a aduce pe piața media locală noi subiecte și formate de podcast, oferind participanților șansa să câștige granturi pentru realizarea propriului produs. Până acum, cinci podcasturi au beneficiat de granturi, iar trei noi produse audio vor fi lansate în septembrie.

Acest site folosește cookies

Am înțeles