Februarie 2020, luna ușilor deschise la ȘSAJ!!!

Februarie 2020, luna ușilor deschise la ȘSAJ!!!

Ești interesat/-ă de jurnalism? Vrei să afli cum poți fi parte a unei echipe de tineri/-re profesioniști/-ste și cum poți schimba lucrurile din societate? Vino să ne cunoști! Te așteptăm la Școala de Studii Avansate în Jurnalism (ȘSAJ) în perioada 03-28 februarie, în LUNA UȘILOR DESCHISE. Vei avea parte de un program memorabil alături de studenții/-tele și formatorii/-oarele noștri/noastre și te vei convinge că ȘSAJ poate deveni Școala TA de jurnalism.

Ce vei face la noi?

  • Vei afla care este oferta educațională a ȘSAJ și cum, în doar zece luni de studii, poți deveni un/o jurnalist/-ă de succes.
  • Vei descoperi proiecte ambițioase ale ȘSAJ cu implicarea studenților/-telor și absolvenților/-telor noștri/noastre.
  • Vei discuta cu directoarea și coordonatorul academic și vei afla detalii despre admiterea în anul de studii 2020-2021.
  • Vei intra în dialog cu discipolii/-lele și instructorii/-oarele noștri/noastre. Vei avea ocazia să cunoști nume sonore din mass-media autohtonă: Cristian Jardan, jurnalist, fost director al Unimedia; Victoria Colesnic, freelanceră; Aneta Gonța, cercetătoare media; Vitalie Eșanu, fondator al primei televiziuni online Privesc.eu; Stanislav Popov, director al Biroului de Audit al Tirajelor și Internetului (BATI) ș.a.
  • Vei avea posibilitatea să asiști la o serie de cursuri predate în această lună la ȘSAJ: Social Media Marketing, Storytelling digital, Aplicații de mesagerie în jurnalism și Jurnalismul mobil (MoJo). Dacă vrei să frecventezi unul sau mai multe dintre aceste cursuri, înscrie-te accesând link-ul https://bit.ly/2NQhzT5.

Acestea și alte surprize te așteaptă la ȘSAJ în luna februarie!

Mai multe detalii despre admitere găsești AICI.

Pentru informații suplimentare, ne poți scrie la grabacov@scoaladejurnalism.md, pe rețelele sociale Facebook și Instagram sau contacta la numărul de tel. 022 92 94 40.

Ușile noastre sunt deschise de luni până vineri, de la 09.00 până la 17.00. Ne găsești la următoarea adresă: Chișinău, str. Veronica Micle 1/1, etajul 2 (între străzile Armenească și Vasile Alecsandri).

Te așteptăm la ȘSAJ, Școala TA de jurnalism!

Acest site folosește cookies

Am înțeles