Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, invitat la ședința Clubului de Presă

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, invitat la ședința Clubului de Presă

Școala de Jurnalism din Moldova a organizat astăzi o nouă ședință a Clubului de Presă, avându-l invitat pe ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu

Discuțiile s-au axat, în special, pe unul dintre cele mai importante subiecte sociale din această perioadă: compensațiile pentru energie în sezonul rece 2023-2024. De asemenea, jurnaliștii au avut posibilitate să-i adreseze ministrului și alte întrebări. Întâlnirea a fost moderată de către jurnalista Sorina Obreja, instructoare la Școala de Jurnalism din Moldova.

Ședința Clubului de Presă a fost transmisă LIVE pe pagina de Facebook a Școlii, care și-a dorit să asigure acces de la distanță și instituțiilor de presă din teritoriu. Acestea au avut posibilitate să-i adreseze întrebări ministrului Alexei Buzu prin intermediul nostru.

ȘJM a iniţiat seria de întâlniri cu oficiali guvernamentali, funcționari de stat, politicieni și reprezentanți ai societății civile din Republica Moldova cu scopul aprofundării și armonizării comunicării dintre aceștia, jurnaliști și studenți la Jurnalism. Clubul de Presă al ȘJM se desfășoară în parteneriat cu Mediacor, cu susținerea financiară a Ambasadei SUA în Moldova.

 

Acest site folosește cookies

Am înțeles