Natalia Vrâncean, a doua finalistă a concursului de proiecte, la finalul cursurilor de Podcasting și Storytelling Video

Natalia Vrâncean, a doua finalistă a concursului de proiecte, la finalul cursurilor de Podcasting și Storytelling Video

Natalia Vrâncean, directoare și redactor-șef la „Ziarul Nostru” din Soroca, este autoarea podcastului „Moro mahalajiu” - un podcast despre persoane de etnie romă, care pe lângă problemele sociale existente se confruntă cu diverse probleme interetnice cauzate de stereotipurile din societate. „Mă simt fericită, pentru că am muncit în echipă, am lucrat asupra produsului finit și ce este cel mai important - acest lucru mă responsabilizează și mai mult”, ne-a spus Natalia. 

Concursul de proiecte a fost organizat la finalul cursurilor de Podcasting și Storytelling Video, participând 15 cursanţi şi cursante, care au fost instruiţi şi ghidaţi de către instructorii Şcolii de Jurnalism din Moldova. Rezultatele concursului au fost anunțate în data de 8 decembrie. 

Juriul a selectat trei proiecte câştigătoare, iar autoarele acestora au primit câte 3.000 de euro care vor fi investiţi pentru dezvoltarea şi continuarea lor. Din componenţa juriului au făcut parte Raban Richter, secretar II la Ambasada Germaniei, Maia Metaxa, directoarea Şcolii de Jurnalism din Moldova, Galina Vasilieva, editor-şef Newsmaker, Ludmila Bogheanu, absolventă şi fostă coordonatoare academică a Şcolii de Jurnalism din Moldova, în prezent cofondatoare UNBOX Communications şi Vasili Braga, directorul executiv al Asociaţiei COR, Mediacor.

Cursurile de Podcasting și Storytelling Video au fost concepute de Școala de Jurnalism din Moldova în parteneriat cu DW Akademie. Le dorim mult succes tuturor participanților implicați în acest proces creativ și educativ!

Acest site folosește cookies

Am înțeles