Școala de Jurnalism din Moldova angajează specialist/specialiști în realizarea producțiilor video

Școala de Jurnalism din Moldova angajează specialist/specialiști în realizarea producțiilor video

Școala de Jurnalism din Moldova (ȘJM) anunță un concurs pentru selectarea unei/unor persoane fizice sau companii specializate în realizarea producțiilor video. Persoana fizică/echipa de creație va filma, edita și monta o serie de videouri pentru un curs online al ȘJM. Este vorba despre un curs online cu elemente de multimedia, inclusiv în limbaj mimico-gestual și cu subtitrări.

Cerințe:

  • Să aibă cel puțin trei ani de experiență în producție video;
  • Să fie persoană fizică/juridică rezidentă în Republica Moldova;
  • Să aibă personal calificat în domeniu;
  • Să fie disponibil/-ă să presteze serviciile solicitate în perioada indicată;
  • Să fie responsabil/-ă față de angajamentele asumate.

Tipul contractului: Prestări servicii

Perioada contractului: februarie – martie 2023

Dosarul de participare la concurs trebuie să conțină:

  1. CV-ul persoanei fizice/o scurtă prezentare a companiei, cu indicarea experienței relevante în domeniu (inclusiv linkuri la cele mai  recente materiale video elaborate);
  2. Oferta financiară (în lire sterline, impozabil, în ore/zile de muncă pentru serviciul solicitat);
  3. O listă de până la trei referințe pentru care s-au desfășurat activități similare în ultimii trei ani, cu datele de contact incluse.

Dosarul de participare la concurs urmează să fie expediat, până la 9 februarie 2023, ora 17:00, la adresa de e-mail info@scoaladejurnalism.md, cu mențiunea „Realizare producții video”. Pentru informaţii suplimentare, puteți suna la numărul de telefon: +373 68800728. Persoană de contact: Maria Praporșcic, coordonatoare pe dezvoltare strategică a ȘJM.

Școala de Jurnalism din Moldova este o organizație non-profit orientată spre instruirea în domeniul mass-media. ȘJM este succesoarea proiectului „Școala de Studii Avansate în Jurnalism din Chișinău”, lansat în 2006 ca proiect-pilot al Centrului pentru Jurnalism Independent din Republica Moldova, în baza unor programe postuniversitare de jurnalism.  ȘJM activează de 16 ani în convingerea profundă că o presă independentă, liberă, instruită profesionist și dedicată în întregime principiilor de servire a publicului, este esențială pentru orice societate democratică. Mai multe detalii despre activitatea ȘJM găsiți pe: www.scoaladejurnalism.md, precum și pe pagina de Facebook a ȘJM.

În procesul de selecție, ȘJM nu discriminează direct sau indirect candidatul/candidata pe criterii de sex, vârstă, rasă, etnie, religie, viziuni politice, orientare sexuală, origine/statut social etc. Se va ține cont doar de competențele profesionale ale candidaților. ȘJM oferă șanse egale tuturor, dosarele fiind analizate obiectiv și cu asigurarea deplinei confidențialități.

 

Acest site folosește cookies

Am înțeles