Școala de Jurnalism din Moldova anunță concurs de selectare a unei companii ce oferă servicii de locațiune săli pentru traininguri

Școala de Jurnalism din Moldova anunță concurs de selectare a unei companii ce oferă servicii de locațiune săli pentru traininguri

Școala de Jurnalism din Moldova solicită oferte de prețuri pentru servicii de locațiune săli pentru evenimente și traininguri.

Descriere generală: Școala de Jurnalism din Moldova (ȘJM), organizație non-profit, orientată spre instruiri în domeniul mass-media, înregistrată ca entitate juridică pe 28 iunie 2021 este succesoarea proiectului „Școala de Studii Avansate în Jurnalism din Chișinău”, lansat în 2006 ca proiect-pilot al Centrului pentru Jurnalism Independent din Republica Moldova.

Scopul general al anunțului este identificarea și selectarea celei mai bune oferte de prestare a serviciilor de organizare a unui eveniment instructiv-educativ.

Produs solicitat: spații pentru evenimentele tip traininguri, workshopuri (programe de instruire pentru jurnaliști, ateliere, cluburi de presă).

Perioada: februarie – decembrie 2024

La solicitare, compania selectată va asigura locația evenimentelor în funcție de activitățile și proiectele desfășurate de ȘJM.

Oferta va conține următoarele:

  1. Oferta financiară pentru servicii de locațiune sală conferințe/instruiri:
  • capacitate de 15-20 de persoane, cu indicarea prețului pe oră și ziua întreagă.
  • dotarea cu chipament tehnic (calculator, proiector, boxe, microfon)

Opțional: Specificați posibilitatea de a comanda produse alimentare de tip fourchette/business lunch și prezentați oferta pentru acestea.

Notă: Indicați posibilitatea de organizare a evenimentelor online sau hibrid.

Spațiul trebuie să fie dotat cu: internet cu viteză bună și accesibilitate în sală.

  1. Informații despre companie:
  • Descriere generală, cu toate datele de contact
  • Referințe ale clienților
  • Persoana de contact

Criterii de evaluare a ofertelor:

  • Experiența candidaților;
  • Oferta financiară;
  • Amplasarea geografică.

Ofertele pot fi depuse la adresa info@scoaladejurnalism.md, până la data de 13 februarie 2024.

Persoana de contact: Ludmila Valean, event manager, tel: 067199385.

Doar compania/companiile selectate vor fi contactate.

În procesul de selecție, ȘJM nu discriminează direct sau indirect candidații pe criterii de sex, vârstă, apartenență națională, rasă, etnie, religie, viziuni politice, orientare sexuală, origine/statut social, etc. Dosarele vor fi evaluate strict conform criteriilor anunțate public în cererea de ofertă. ȘJM oferă șanse egale tuturor, ofertele fiind analizate obiectiv și cu asigurarea deplinei confidențialități. 

Acest site folosește cookies

Am înțeles