Jurnaliștii sunt invitați la o nouă ședință a Clubului de Presă al ȘJM

Jurnaliștii sunt invitați la o nouă ședință a Clubului de Presă al ȘJM

Școala de Jurnalism din Moldova invită reprezentanții mass-media la o nouă ședință a Clubului de Presă al Școlii de Jurnalism din Moldova (ȘJM), cu participarea prim-ministrei în exercițiu a Republicii Moldova, NATALIA GAVRILIȚA. Evenimentul se va desfăşura marți, 21 februarie, de la ora 15:00, la Mediacor, parter (str. Mateevici 60, Chișinău).

Școala de Jurnalism din Moldova a iniţiat această serie de întâlniri cu oficiali guvernamentali, funcționari de stat, politicieni și reprezentanți ai societății civile din Republica Moldova cu scopul aprofundării și armonizării comunicării dintre aceștia, jurnaliști și studenți la Jurnalism. 

Clubul de Presă al ȘJM se desfășoară în parteneriat cu Mediacor, cu susținerea financiară a Ambasadei SUA în Moldova. Moderatorii ședințelor Clubului de Presă sunt instructorii/instructoarele ȘJM.

Prima parte a evenimentului va fi construită sub formă de întrebări - răspunsuri, cu posibilitatea publicării acestora, cea de a doua parte fiind rezervată comunicării off the record.

Pentru înscriere, vă rugăm să completați formularul de aici: https://bit.ly/3RTO3eI

Relații la tel.: 067207485, 068800728, info@scoaladejurnalism.md. Persoană de contact: Maria Praporșcic, coordonatoare dezvoltare strategică ȘJM

Acest site folosește cookies

Am înțeles