Școala de Jurnalism din Moldova invită jurnaliștii la un nou Club de Presă

Școala de Jurnalism din Moldova invită jurnaliștii la un nou Club de Presă

Școala de Jurnalism din Moldova invită reprezentanții mass-media la o nouă ședință a Clubului de Presă al Școlii de Jurnalism din Moldova (ȘJM), cu participarea ministrului Muncii și Protecției Sociale, ALEXEI BUZU. Evenimentul se va desfăşura marți, 24 ianuarie, de la ora 15:30, la Mediacor (str. Mateevici 60, Chișinău).

Școala de Jurnalism din Moldova a iniţiat această serie de întâlniri cu oficiali guvernamentali, funcționari de stat, politicieni și reprezentanți ai societății civile din Republica Moldova cu scopul aprofundării și armonizării comunicării dintre aceștia, jurnaliști și studenți la Jurnalism. 

Clubul de Presă al ȘJM se desfășoară în parteneriat cu Mediacor, cu susținerea financiară a Ambasadei SUA în Moldova. Moderatorii ședințelor Clubului de Presă sunt instructorii/instructoarele ȘJM.

Agenda Clubului de Presă presupune că şedinţa va dura 2-2,5 ore, incluzând:

  • prima jumătate de oră este rezervată pentru întrebări-răspunsuri oficiale ale invitatului, cu posibilitatea publicării acestora; 
  • următoarea oră/o oră și jumătate - rezervată comunicării libere, informale, cu invitatul, cu angajamentul participanţilor de a considera discuţia ca fiind doar de documentare din prima sursă, off  the record, fără consecinţa publicării citatelor.
  • ultima jumătate de oră este alocată unor scurte prezentări și degustări, oferite de către un producător local (inclusiv de vinuri). Acest format al Clubului de Presă este preluat de la Comitetul pentru Libertatea Presei, care a organizat evenimente similare în anii 2010-2011.

Pentru înscriere, vă rugăm să completați formularul de aici: https://bit.ly/3iO54tF

Relații la tel.: 067207485, 068800728, info@scoaladejurnalism.md. Persoană de contact: Maria Praporșcic, coordonatoare dezvoltare strategică ȘJM

Acest site folosește cookies

Am înțeles