Atelier gratuit de jurnalism radio și TV, organizat de Școala de Jurnalism din Moldova

Atelier gratuit de jurnalism radio și TV, organizat de Școala de Jurnalism din Moldova

Atelier gratuit pentru jurnaliști, comunicatori, studenți și profesioniști din societatea civilă „Talk-show-ul vs dezbaterea la radio și TV”. 

  • Construiește și moderează o dezbatere sau un talk-show care să aibă audiență, dar și să respecte rigorile etice;
  • Află cum interacționezi reușit cu invitații și publicul în timpul unei dezbateri;
  • Documentează și realizează un interviu bun.

Învață de la unul dintre cei mai cunoscuți și experimentați jurnaliști radio și TV din România, Cătălin Striblea (Radio Europa FM, București). 

Cătălin Striblea prezintă emisiunea „România în direct” la Europa FM (aproape jumătate de milion de români ascultă zilnic această emisiune, care este lider absolut la nivel național, în intervalul orar în care este pusă pe post). El are o experiență de 30 de ani în jurnalism radio și TV, a lucrat pentru BBC și mai multe posturi de televiziune și radio din România. Cătălin Striblea este și coautor al podcastului „Vorbitorincii” (împreună cu jurnalistul, prozatorul și traducătorul Radu Paraschivescu).  

La invitația Școlii de Jurnalism din Moldova (ȘJM), Cătălin Striblea vine la Chișinău pentru a împărtăși din experiența sa legată de organizarea și moderarea unui talk-show sau unei dezbateri radio/TV.

Atelierul va avea loc sâmbătă, 25 februarie, de la 10:00 la 17:00, la MEDIACOR, et. 3, str. Alexei Mateevici 60, Chișinău.

Te poți înscrie până pe 23 februarie, ora 17:00, completând formularul de aici: https://bit.ly/411aH97 

Investește în abilitățile tale. Învață de la cei mai buni.

Acest eveniment este organizat de ȘJM cu susținerea financiară a Ambasadei SUA în Moldova.

Pentru mai multe detalii: (+373) 672 07 485, 68 800 728,  maria.praporscic@sjm.md. Persoană de contact: Maria Praporșcic, coordonatoare pentru dezvoltare strategică, ȘJM.

Acest site folosește cookies

Am înțeles