Studenții Școlii de Jurnalism din Moldova și cei de la Facultatea de Jurnalism de la USM ajută redacțiile media din țară

Studenții Școlii de Jurnalism din Moldova și cei de la Facultatea de Jurnalism de la USM ajută redacțiile media din țară

În ultimele două săptămâni am făcut multe modificări în orar, astfel încât instruirea și activitatea studenților Școlii de Jurnalism să corespundă vremurilor pe care le trăim. De aceea, am decis ca stagiile în redacții, care de obicei se desfășurau în luna iunie, să aibă loc mult mai devreme, în perioada 3-21 martie. Împreună cu facultatea de Jurnalism de la USM, am completat redacțiile din Chișinău cu reporteri extra pentru ca acestea să facă și mai bine față volumului extraordinar de muncă din ultima perioadă. 

Tinerii jurnaliști - 14 de la Școala de Jurnalism și cinci de la UMS vor activa în redacțiile: TV8, Ziarul de Gardă, Nokta.md, CJI/Media-azi, Agora.md, Agrobiznes.md, Moldova.org, Ea.md, Newsmaker.md, TV Moldova1.

În cele două săptămâni de stagiu, studenții vor avea posibilitatea să aplice în practică toate cunoștințele acumulate în timpul studiilor. Aceștia vor lucra pe teren, vor verifica informațiile, vor scrie știri, reportaje, interviuri etc. Noii membri ai redacțiilor vor interacționa cu profesioniști din domeniu, iar activitățile desfășurate pe parcursul practicii s-ar putea transforma în oportunități de angajare pentru o bună parte din ei.

Acest site folosește cookies

Am înțeles