Studenții și instructorii, împreună la un team-building, organizat de Școala de Jurnalism din Moldova

Studenții și instructorii, împreună la un team-building, organizat de Școala de Jurnalism din Moldova

Două zile de team-building au ajutat Școala de Jurnalism din Moldova să-și consolideze și mai mult relația cu studentele/studenții și instructorii/instructoarele. Weekend-ul trecut, ajutați și de timpul frumos, ne-am cunoscut mai bine, am împărtășit emoții,  experiențe, așa încât să reușim împreună să avem la Școală o experiență de învățare-predare revelatoare, interesantă și utilă, pe tot parcursul anului de studii 2023-2024. 

Alături de noi au fost facilitatorii Iosif Moldovanu și Doru Curteanu din România. Prin activitățile în care au fost implicați staff-ul Școlii, studentele/studenții și instructoarele/ instructorii, fiecare a avut timp de reflecție asupra propriei persoane, dar și  cum să reacționeze mai bine la nevoile celui care îi este aproape.

 Team-building-ul a fost organizat în cadrul Proiectului „To contribute to better information of the public in Moldova on matters of public interest through improved media quality coverage, media skills and capacities”, implementat de Școala de Jurnalism din Moldova, cu susținerea financiară a Ambasadei SUA.

Acest site folosește cookies

Am înțeles