Vladimir Bolea, ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, invitat la Clubul de Presă

Vladimir Bolea, ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, invitat la Clubul de Presă

Unul din cele mai fierbinți evenimente din aceste zile este protestul fermierilor. Lista de întrebări și precizări a jurnaliștilor la ședința Clubului de Presă a fost destul de lungă, având în vedere că agricultorii protestează în fiecare zi.

Regulamentul desfășurării Clubului de Presă prevede că o parte a ședinței este rezervată comunicării libere, informale. Astfel, jurnaliștii au avut ocazia să se documenteze din prima sursă,  dar fără a publica declarațiile oficialului.

Totodată, le-am oferit jurnaliștilor din teritoriu oportunitatea de a-i pune întrebări ministrului Vladimir Bolea. Câteva redacții din nordul și sudul țării: TV Nord din Bălți, Televiziunea Publică din Găgăuzia și portalul ziuadeazi.md din Cahul i-au adresat întrebări ministrului prin intermediul moderatoarei Clubului de Presă, jurnalista Victoria Dumbravă.

Școala de Jurnalism din Moldova a iniţiat această serie de întâlniri cu oficiali guvernamentali, funcționari de stat, politicieni și reprezentanți ai societății civile din Republica Moldova cu scopul aprofundării și armonizării comunicării dintre aceștia, jurnaliști și studenți la Jurnalism. Moderatorii ședințelor Clubului de Presă sunt instructorii și instructoarele ȘJM.

Clubul de Presă al ȘJM se desfășoară în parteneriat cu Mediacor, cu susținerea financiară a Ambasadei SUA în Moldova.

Acest site folosește cookies

Am înțeles