Instructorii ȘJM sunt niște profesioniști adevărați

Era vara anului 2009. Absolvisem politologia. Deși era un mediu și moment potrivit pentru a mă încerca în politică, am ezitat pentru că simțeam că nu asta mă definea la acel moment. În același timp, mă simțeam rătăcită, nu știam în care direcție să o apuc. Ei bine, direcția o intuiam. Era interesul de a asculta istoriile oamenilor și de a încerca să ajut cumva. Dar cine să mă ghideze? Eram proaspătă absolventă, fără experiență, fără bani, job, dar ferm convinsă că în sat nu mă întorc.

Și în acel moment dificil a apărut Victor Ciobanu care cunoscându-mi pasiunea pentru documentare, mi-a recomandat Şcoala de Jurnalism din Moldova. Doar gândul de a fi elevă la această școală, îmi desena lumina din capătul tunelului. Am expediat dosarul, am fost la interviu, am trecut un test de evaluare a cunoștințelor și am ajuns să fiu printre persoanele admise în acel an. Corina Cepoi aflând despre rădăcinile mele găgăuze, a făcut tot posibilul să primesc o bursă de studii de la OSCE Mission to Moldova, acel suport ajutându-mă să rămân în Chișinău și să-mi urmez calea.

Toate au început de aici: dragostea de #ascultare#comunicare#fotografie#film etc. Dar ce instructori am avut! Oameni profesioniști de la care să tot înveți. Și le mulțumesc instructorilor mei: Alina RaduVitalie CojocariAngelei GontaNicolae PojogaMarin IliuţValentinei Ursu,  Artur CorghenceaVasile Botnaru și mulți alții. Pe plan profesional a fost #dragostelaprimavedere.

Dacă auziți de admiterile la Şcoala de Jurnalism din Moldova, nu ezitați! 

Acest site folosește cookies

Am înțeles