Școala mi-a setat prioritățile, mi-a deschis noi orizonturi, mi-a redat încrederea

Școala de Jurnalism din Moldova a fost și rămâne una dintre cele mai importante perioade din viața mea. Sunt atât de speciale și unice evenimentele pe care le consideram importante, nemaivorbind de perioade.

Acel an, pe care și acum mi-l amintesc foarte clar, desi au trecut aprope 16 primăveri de cand l-am absolvit, mi-a schimbat cursul profesional, mi-a setat prioritățile, mi-a deschis noi orizonturi, mi-a redat încrederea în cunoștințele și forțele proprii, mi-a adus oameni noi și frumoși în viață și încă multe, multe alte lucruri și emoții, pe care le păstez în suflet și le retrăiesc uneori cu aceeași intensitate ca odinioară.

Prea puține și seci vor fi cuvintele prin care aș încerca să le mulțumesc fondatorilor acestei Școli, pentru toată străduința și munca pe care au depus-o atunci când au gândit un program complex, foarte practic, plin de informații utile și munca în teren, pentru efortul de a ne aduce profesori și mentori din străinătate, de a-i combina cu cei mai buni jurnaliști și specialisti de la noi din țară, pentru toate echipamentele performante puse la dispoziție, pentru intenția de a ne ajuta să ne angajăm după absolvirea Școlii.

M-am simțit o jurnalistă deplină după acel an petrecut la Scoală și atunci când povestesc cuiva despre drumul meu profesional, cu mândrie și respect le vorbesc despre Școală, ca despre ceva care m-a marcat pe viață. Școala este mărțișorul pe care-l port în suflet mereu și oricand!

Acest site folosește cookies

Am înțeles