Alina Procopciuc

Alina Procopciuc
Promoția 2022-2023

Biografie

27.02.1995

Alina este licențiată în Filologie (USM), are studii de master la specialitatea Studii Franceze. Departamentul Lingvistică Romană și Comunicare Interculturală (USM) și un master în Științe Administrative a facultății Relații Internaționale Științe Politice și Administrative (USM).

În prezent este specialist principal pentru comunicarea cu cetățenii și responsabilă de Programul privind Bugetul Civil Chișinău (finanțare și implementare proiecte), din cadrul Direcției Relații Publice și Buget Civil a Primăriei municipiului Chișinău. Alina spune că îi place domeniul în care activează, dar simte că are nevoie de mai multe abilități în domeniul jurnalistic: de la scrierea corectă a unei știri, a unui interviu sau a unui reportaj și până la realizarea unui material pentru radio sau televiziune.

Alina este sigură că toate cunoștințele acumulate la Școala de Jurnalism din Moldova o vor ajuta să prezinte informațiile într-o formă „corectă, interesantă, inovativă, astfel încât să existe o armonie între text, imagine și sunet”, a subliniat Alina.

Vreau să devin o jurnalistă cu cunoștințe actualizate într-o lume modernă și într-o societate democratică”, spune Alina.

Proiectul final - documentarul radio „Centrul de zi pentru copii de la 4 luni până la 3 ani din Chișinău: Sprijinul comunității pentru echilibrul familial”.

Acest site folosește cookies

Am înțeles