”După șapte ani de la absolvirea școlii pot spune că această experiență mi-a schimbat parcursul profesional și nu regret deloc”

După lecții de arheologie, antropologie și istoria civilizațiilor urmează ... știri, lead-uri, reportaje, bete și sincroane. Cel puțin, așa s-a întâmplat în cazul meu când după absolvirea facultății de „Istorie și Filosofie” am decis să-mi continui studiile la Școala de Studii Avansate în Jurnalism.

Pentru mine jurnalismul era un prim pas către o lume nouă și o provocare asumată. La ŞSAJ am realizat primele vox-uri, interviuri și reportaje, am editat materiale audio și am montat video.

Aici am învățat meseria din mers alături de cei mai buni jurnaliști din țară, care ne erau profesori. Dincolo de cunoștințele teoretice, am simțit și trăit cu ritmul de zi de zi al unui jurnalist. Această experiență m-a ajutat enorm după absolvirea școlii. Tot la ŞSAJ am legat prietenii și am întâlnit oameni deosebiți.

După șapte ani de la absolvirea școlii pot spune că această experiență mi-a schimbat parcursul profesional și nu regret deloc. Recomand cu cea mai mare încredere Școala de Studii Avansate în Jurnalism tuturor celor care vor să învețe și să facă jurnalism.

Acest site folosește cookies

Am înțeles