Admitere

Prin organizarea și desfășurarea înscrierilor la cursurile în cadrul Școlii de Jurnalism din Moldova vrem să ne asigurăm că persoanele candidate vor face față unui program solicitant de studiu și că îl vor absolvi cu succes.

Admiterea va fi deschisă până la suplinirea celor 15 locuri disponibile

Noi te vom însoți pe tot parcursul perioadei tale de formare ca jurnalist sau jurnalistă. 

Poți deveni studentul nostru în trei pași.

PASUL 1 - Expediază cât mai curând următorul set de acte, făcând click pe unul din cele două butoane de pe www.scoaladejurnalism.md: „Înscrie-te” / ”Vreau să mă înscriu”:

  • biografia (CV-ul);
  • o scrisoare de motivare în care să ne explici de ce vrei să te faci jurnalist/jurnalistă; 
  • copia scanată a buletinului de identitate;
  • copia scanată a diplomei de studii superioare; 
  • o fotografie recentă în format digital (poate fi și un selfie).

Cu cât mai repede expediezi dosarul, cu atât mai degrabă vei putea rezerva unul dintre locurile disponibile pentru anul de studii 2022-2023, promoția a 17-a.

PASUL 2 - Îți vom confirma în decurs de două zile lucrătoare că am primit dosarul tău. Dacă nu ai această confirmare, te vom ruga să ne contactezi. Odată clarificate și confirmate lucrurile, te vom invita la un interviu și un test (română și de cunoaștere a vieții politice, sociale, economice a R.Moldova) pentru a te cunoaște mai bine și a afla detalii despre motivația ta de a deveni jurnalist. 

PASUL 3 - După evaluarea dosarului tău, a rezultatelor testului și a interviului, te vom anunța dacă ai fost admis sau inclus în lista de așteptare. Dacă vei fi admis, te vom ruga să îți rezervi locul, plătind taxa de rezervare care este nerambursabilă în cazul în care vei decide să te retragi de la studii.

Cu cât mai devreme ne expediezi dosarul, cu atât mai repede vei ști dacă ai fost admis.

TAXE

Taxa de studii pentru anul 2022-2023 este de 7.000 de lei, dintre care 1.000 de lei  este rezervarea locului (să plătește după confirmarea admiterii și este nerambursabilă dacă se renunță la studii).

ÎȚI PROPUNEM DOUĂ OPȚIUNI DE PLATĂ:

1. Rezervarea locului + 2 rate (1 noiembrie, 1 martie)

Exemplu: 1.000 + 2 rate: 3.000+3.000 = 7.000

2. Rezervarea locului + toată suma (1 noiembrie)

Exemplu: 1.000 + 6.000 = 7.000

Vreau să mă înscriu

Programul nostru de zece luni este destinat tuturor persoanelor, cetățeni ai Republicii Moldova, cu studii superioare universitare, indiferent de domeniu, celor care își doresc să obțină abilități și cunoștințe din domeniul jurnalismului sau celor care sunt la început de carieră în jurnalism și cred că ar mai avea nevoie de instruire.

De asemenea, dacă vrei să faci o schimbare în carieră, crezi că specialitatea ta merită mai multă atenție în presă și vrei să scrii despre domeniul tău de expertiză, ai curiozitate, perseverență, ambiție, curaj, spirit de observație și dorință de a face jurnalism de calitate, înscrie-te la cursurile noastre. Locurile sunt limitate.

Aplică acum

Felicitări! Cererea dvs. a fost expediată cu succes

Dacă aveți întrebări cu privire la procesul de înscriere, taxa de studii sau vă interesează alte detalii,

ne puteți suna la numărul de telefon +373 067 20 74 85 sau ne puteți scrie un mesaj pe info@scoaladejurnalism.md

+

Acest site folosește cookies

Am înțeles