Admitere

Ești gata să devii lider în presa din Republica Moldova, un jurnalist format conform celor mai noi tendințe în materie de predare/învățare și practicare a meseriei, într-o lume în care inovația și noile tehnologii dictează regulile?

Oferta noastră de formare în domeniul jurnalismului este una completă, bazată pe practică și conformă standardelor internaționale. Vei învăța într-un timp scurt de la cei mai buni jurnaliști, cu experiență de zeci de ani în presă, și experți media atât din Republica Moldova, cât și din străinătate, ce presupune profesia de jurnalist.

Te vom învăța cum să faci materiale pentru radio, televiziune, online, cum să filmezi, să fotografiezi sau să înregistrezi audio. Știrile, reportajele și interviurile, new media, storytelling-ul, blogul, vlogul, podcastul, arta sunetelor și a imaginilor, fotografia, jurnalismul de investigație, inovația în jurnalism - acestea sunt doar câteva dintre cursurile care fac parte din oferta noastră educațională pentru tine, unică în Republica Moldova.

Odată cu absolvirea Programului de formare profesională în domeniul jurnalismului al ȘSAJ vei avea mai multe șanse de angajare la posturile de radio, televiziune, presă scrisă sau online din Republica Moldova, unde vei putea lucra în calitate de reporter, știrist, editor, editor multimedia, producător, prezentator radio sau tv, etc.

Vreau să mă înscriu

Prin organizarea și desfășurarea concursului de admitere la Școala de Jurnalism din Moldova (ȘJM) vrem să ne asigurăm că persoanele candidate vor face față unui program solicitant de studiu, că îl vor absolvi cu succes și, în același timp, dorim să ne asigurăm că oferta noastră academică este la nivelul cerințelor candidaților. Noi te vom însoți pe tot parcursul perioadei tale de formare ca jurnalist sau jurnalistă.

Criteriile de admitere pentru anul de studii 2022-2023 vor fi anunțate mai târziu.

Aplică acum

Cererea a fost trimisă

În curând vom reveni cu un apel pentru mai multe detalii

Daca aveți careva întrebări ne puteți contacta pe numarul de telefon

+

Acest site folosește cookies

Am înțeles